Dimarts 23 de maig - Debat Electoral organitzat pel Prat Empresarial

Dimarts 23 de maig - Debat Electoral organitzat pel Prat Empresarial

El proper dimarts 23 de maig El Prat Empresarial torna a organitzar el Debat Empresarial amb candidats a l'alcaldia de l'Ajuntament del Prat. Reserveu la vostra plaça!

El Prat Empresarial, l’associació d’empresaris del Prat de Llobregat, organitza el proper dimarts 23 de maig el debat electoral centrat en economia, comerç, empresa i ocupació locals, i comptarà amb els candidats a l'alcaldia dels partits amb representació a l'Ajuntament i també al Parlament de Catalunya.
 
El Debat se celebrarà a l’Hotel Ciutat del Prat el proper dimarts 23 de maig a les 18h. amb una durada màxima de dues hores. Si esteu interessats en assistir al Debat, ja que les places són limitades, heu d'enviar un correu a secretaria@elpratempresarial.org 
 
El debat electoral, com ja va passar al 2019, tindrà aquesta estructura, amb un format de blocs temàtics i amb un temps de resposta de màxim 2 minuts per candidat.


18:00 Inici del debat entre candidats amb representació
19:45 Preguntes del públic 
1 minut final per a cada candidat amb representació
20:15 FINAL del debat

El Prat Empresaria vol fomentar, amb aquest debat, la riquesa democràtica a les nostres institucions i conèixer de primera mà i per part de totes les forces polítiques els seus plantejaments i propostes en el caire empresarial i econòmic.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...