Els candidats a l'alcaldia del Prat mostren les seves propostes en matèria econòmica en l'únic debat electoral de la ciutat

Els candidats a l'alcaldia del Prat mostren les seves propostes en matèria econòmica en l'únic debat electoral de la ciutat

El debat ha comptat amb la participació dels alcaldables de El Prat en Comú, PSC, ERC, Junts i PP. Cs i Vox van declinar la seva participació.

El Prat Empresaria ha organitzat l'únic debat electoral del Prat en aquestes eleccions. Centrat en l'àmbit de l'economia, l'empresa, l'ocupació i el territori, els candidats a l'alcaldia del Prat han pogut explicar les seves propostes en matèria econòmica, amb alguns retrets i compromisos.

Al Debat hi han participat Lluís Mijoler, d'El Prat en Comú Podem, Juan Pedro Pérez, del Partit dels Socialistes, Jordi Ibern, d'Esquerra Republican de Catalunya, Gerard Valverde de Junts Pel Prat i Miguel Ángel Ochoa del Partit Popular. Els candidats de Vox i Ciutadans, tot i estar convidats, van declinar la seva participació.
Les propostes constructives dels candidats han protagonitzat un debat distès, amb alguns retrets, però amb fair play per part dels participants.


El debat, moderat pel soci del Prat Empresarial Joan Sans, s'ha celebrat a la Sala Delta de l'Hotel Ciutat del Prat Barcelona Airport i hi han assistit més de 80 persones. 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...