Tot a punt per la conferència sobre intel·ligència artificial del cicle que organitza el Prat Empresarial

Tot a punt per la conferència sobre intel·ligència artificial del cicle que organitza el Prat Empresarial

El Prat Empresarial celebra la segona conferència del cicle el 15 de febrer, centrada en com la Intel·ligència Artificial pot transformar les petites i mitjanes empreses. Amb Gerard Sala i Joan Sans com a ponents, explorarà estratègies efectives per a la implementació d'aquesta tecnologia.

El Prat Empresarial, l'associació de referència dedicada a promoure el creixement i la prosperitat de les empreses locals al Prat de Llobregat, ja ho té tot a punt per celebrar aquest 15 de febrer la segona conferència del cicle dedicada a petites i mitjanes empreses amb temàtiques clau com la innovació, optimització de processos i millora de la productivitat, amb l'objectiu final de proporcionar coneixements valuosos i estratègies pràctiques per afrontar els reptes empresarials actuals i futurs.

En concret, la conferència, titulada ‘Com la Intel·ligència Artificial pot transformar el futur de les petites i mitjanes empreses’, tindrà lloc aquest 15 de febrer, de 18 a 19.30 hores, al mateix Hotel Ciutat del Prat. Els ponents seran Gerard Sala i Joan Sans, representants de l'empresa Kosmik, que exploraran el potencial transformador de la Intel·ligència Artificial per a les petites i mitjanes empreses, i destacaran casos d'èxit i estratègies per a la seva implementació efectiva. Durant la jornada, es podran veure exemples de la utilitat de les eines, i la seva aplicació pràctica.

La darrera conferència del cicle, programada per al 14 de març, de 18 a 19.30 hores, portarà el títol ‘Claus per augmentar la productivitat davant de la reducció de la jornada laboral’. El ponent serà Josep Maria Macias, de l'empresa JMM, i es desenvoluparà a l'Hotel Ciutat del Prat. Aquesta sessió abordarà estratègies i pràctiques clau per a l'augment de la productivitat enfront de la recent reducció de la jornada laboral, considerant el benestar dels treballadors i els impactes positius en l'eficiència.

El Prat Empresarial convida a tots els membres i interessats a participar en aquest cicle de conferències que ofereixen coneixements valuosos i pràctics per al creixement i la millora contínua de les empreses locals. Per a més informació i inscripcions, podeu contactar amb l'associació a través del telèfon 933 78 95 70 o al correu electrònic secretaria@elpratempresarial.org.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...