Avís LegalEl present avís legal recull les condicions generals que regeixen l’accés i la utilització d'aquest portal (Aquí página web),en endavant “el portal”, del que és titular EL PRAT EMPRESARIAL, domicialiada a JAUME CASANOVAS, 99 - El Prat de Llobregat - Barcelona, que té el NIF G65810699 i el telèfon de contacte és el 933791873.
La utilització del portal implica la plena i expressa acceptació de cada una de les condicions incloses en aquest avís legal a la versió publicada en el moment en que els/les usuari/es accedeixi al mateix, per tant, és necessari llegir-lo atentament. També hi ha alguns serveis concrets oferts en aquest Portal sotmesos a unes condicions particulars pròpies que complementen les contingudes en aquest avís legal.

Propietat intel·lectual
Els drets de propietat intel·lectual del portal de EL PRAT EMPRESARIAL que està allotjat a la URL elpratempresarial.com el seu codi font, disseny, estructura de navegació, bases de dades i els diferents elements que contenen són de titularitat de EL PRAT EMPRESARIAL.

Tots els continguts del Portal estan protegits per la Llei Espanyola de Propietat Intel·lectual i queda prohibit qualsevol ús d’ells diferents als que autoritza la llicència  "Reconeixement-NoComercial 2.5 Espanya" de Creative Commons Legal Code, o disposin les lleis de propietat intel·lectual.

Condicions d’utilització del portal
L’usuari es compromet a utilitzar el Portal i els serveis de conformitat amb la llei, aquest avís legal, les condicions particulars i les normes de conducta d’alguns serveis, com també la moral i l’ordre públic.
L’usuari s’abstindrà d’utilitzar qualsevol dels serveis amb fins il·lícits o prohibits en aquest avís o que de qualsevol manera puguin lesionar els continguts emmagatzemats en els equips de l’empresa, dels usuaris o de qualsevol usuari d’Internet.
A títol enunciatiu i no exhaustiu, l’usuari s’abstindrà de:
Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició, comunicar públicament, transformar o modificar continguts sense l’autorització expressa del titular.
Suprimir, manipular o alterar el copyright i altres dades identificatives de la reserva de drets de l’empresa o dels seus titulars, de les empremtes digitals o qualsevol dels altres mitjans tècnics establerts per al seu reconeixement.Exempció de responsabilitats

EL PRAT EMPRESARIAL no es responsabilitza dels eventuals errors tipogràfics, formals o numèrics que pugui contenir el portal, ni de la exactitud de la informació continguda en ell.

Exempció de responsabilitats per funcionament del lloc web
EL PRAT EMPRESARIAL no garanteix que no hi pugui haver interrupcions o errors en l’accés al Portal o al seu contingut, ni que aquest sigui actualitzat. EL PRAT EMPRESARIAL, farà tot el que calgui per corregir els errors, restablir les comunicacions i actualitzar-ne els continguts, sempre que sigui possible i que les tasques no siguin de difícil execució, tan aviat com tingui notícia dels errors, de les desconnexions o de la falta d’actualització en els continguts.
EL PRAT EMPRESARIAL no serà en cap cas responsable per les avaries, errades en el subministrament o problemes de connexió a la xarxa per part del proveïdor de serveis d'internet que hagi escollit l’usuari.

Exempció de responsabilitats per l’ús del Portal
Tant l’accés al Portal com l’ús no consentit que es pugui fer de la informació que conté és responsabilitat només de l’usuari. EL PRAT EMPRESARIAL no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que es pugui derivar d’aquest accés o ús.
EL PRAT EMPRESARIAL  no es fa responsable dels errors de seguretat que es puguin produir ni dels danys que es puguin causar al sistema informàtic de l’usuari (“hardware” i “software”),o als fitxers o documents que s’hi emmagatzemin, com a conseqüència de:
La presència de virus a l’ordinador que utilitzi l’usuari per a la connexió als serveis i continguts del portal.
Un mal funcionament del navegador o de l'ús de les versions no actualitzades. L’usuari es compromet a utilitzar la pàgina web, els seus continguts i serveis de conformitat amb la llei i amb aquest avís legal. 
L’usuari s’abstindrà en tot moment d’utilitzar qualsevol de les informacions o serveis amb finalitats il·lícites, prohibides o lesives per als interessos de tercers.

Hiperenllaços
Els hiperenllaços continguts en el portal es poden dirigir a pàgines web de tercers. EL PRAT EMPRESARIAL  no assumeix cap responsabilitat pel contingut, informacions o serveis que puguin aparèixer en aquells llocs, que tindran exclusivament caràcter informatiu i que en cap cas impliquen relació alguna entre EL PRAT EMPRESARIAL  i les persones o entitats titulars de tals continguts o titulars dels llocs on es trobin.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...